Zoek je hulp bij afvallen in Utrecht? Misschien denk je dat je te zwaar of te licht bent, maar weet je dat helemaal niet zeker. Kom dan eerst eens vrijblijvend en kosteloos langs voor een check. Op basis daarvan kunnen we eventueel een afspraak maken voor een intake-gesprek.

Intakegesprek voedingsadvies

Tijdens het eerste gesprek van ruim een uur maken we kennis en meet ik je:

  • lengte
  • gewicht
  • vetpercentage
  • spierpercentage
  • taille-omvang

We bespreken wat en hoe vaak je eet, drinkt en beweegt. We bespreken je doel en hoe je dit gaat bereiken. Daarbij houden we rekening met je persoonlijke omstandigheden. Wat bij de een past, hoeft bij een ander niet te passen. De adviezen die ik geef, zijn in ieder geval altijd gebaseerd op die van het hulp bij afvallen UtrechtVoedingscentrum Nederland.

Afvallen is meestal een kwestie van goede voeding en meer bewegen. Daarom bespreken we tijdens dit eerste gesprek ook of we een manier van bewegen kunnen vinden die bij je past en die je kan volhouden. Zo werk ik bijvoorbeeld samen met fysiotherapiepraktijk “Movamento Utrecht” (Willem van Abcoudeplein 9, Utrecht).

Vervolgafspraken voedingsadvies

De eerste vier weken kom je wekelijks. Daarna om de week en als je op een gezond gewicht bent, kom je nog af en toe voor een steuntje in de rug. Een vervolgconsult duurt een half uur en bestaat uit wegen, meten en praten: wat ging er goed, wat minder en waarom? We bespreken de komende periode en bereiden je voor op bijvoorbeeld etentjes en vakanties. Verder motiveer ik je om de dingen vol te houden die je zo goed aan het veranderen bent.

Direct een afspraak voor voedingsadvies en hulp bij afvallen in Utrecht of heb je vragen? Neem contact op met Lette.