Deze column gaat over afvallen na een zwangerschap.

Na de geboorte van je baby volgen er meestal enkele overweldigende maanden.

Er komt zoveel op je af; het veranderde ritme in je leven, de dag- en nachtvoedingen, het babybezoek, een lichaam dat misschien anders is dan je gewend was…

Toch dient, na die eerste maanden, het gewone leven zich weer aan. De tijd is rijp om de nieuwe situatie in je leven te overzien en alles op een rij te zetten.

Het geeft een plezierig gevoel weloverwogen keuzes te maken die jou en je gezin ten goede komen. Wat brengt balans in jullie bestaan, wat geeft energie, wat draagt bij aan een optimale gezondheid?

Een van je keuzes zou kunnen zijn op een bewuste manier met voeding om te gaan.

Je geeft je kinderen een groot cadeau met een opvoeding waarin puur en gezond eten een belangrijke en vanzelfsprekende plek inneemt. En misschien heb je na de bevalling nog wat extra kilo’s waar je vanaf wilt. Of je bent juist erg afgevallen.

Puur en gezond eten bevat niet alleen alle bouwstoffen die je van nature nodig hebt, maar is ook essentieel voor het verkrijgen/behouden van een bij jou passend gewicht.

Het is mijn werk en mijn plezier om je in de ruimste zin van het woord te begeleiden, te adviseren en te motiveren op weg naar een prettig gewicht en een gezond en bewust eetgedrag. Voor jezelf en voor je gezin.

Zoek jij hulp bij het afvallen na een zwangerschap en woon je in Utrecht? Als gewichtsconsulente help ik je graag daarbij. Lees hier meer over mijn aanpak of neem contact op voor meer informatie.

Afvallen na zwangerschap