Misschien denk je dat je te zwaar of te licht bent, maar weet je dat helemaal niet zeker. Kom dan eerst eens vrijblijvend en kosteloos langs voor een check. Op basis daarvan kunnen we eventueel een afspraak maken voor een intake-gesprek.

Intake voedingsadvies & gewichtsbegeleiding

Tijdens het eerste gesprek van ruim een uur maken we kennis en meet ik je:

  • lengte
  • gewicht
  • vetpercentage
  • spierpercentage
  • taille-omvang

We bespreken wat en hoe vaak je eet, drinkt en beweegt. We bespreken je doel en hoe je dit gaat bereiken. Daarbij houden we rekening met je persoonlijke omstandigheden. Wat bij de een past, hoeft bij een ander niet te passen. De adviezen die ik geef, zijn in ieder geval altijd gebaseerd op die van het hoe afvallenVoedingscentrum Nederland.

Afvallen is meestal een kwestie van goede voeding en meer bewegen. Daarom bespreken we tijdens dit eerste gesprek ook of je begeleiding door de sportcoach wenst. Zij kan je helpen een manier van bewegen te vinden die bij je past en deze ook vol te houden. Omdat de sportcoach op dezelfde locatie werkt, kost dat half uur extra sporten je nauwelijks meer tijd.

Vervolgafspraken voedingsadvies & gewichtsbegeleiding

De eerste vier weken kom je wekelijks. Daarna om de week en als je op een gezond gewicht bent, kom je nog af en toe voor een steuntje in de rug. Een vervolgconsult duurt een half uur en bestaat uit wegen, meten en praten: wat ging er goed, wat minder en waarom? We bespreken de komende periode en bereiden je voor op bijvoorbeeld etentjes en vakanties. Verder motiveer ik je om de dingen vol te houden die je zo goed aan het veranderen bent.

Direct een afspraak voor gewichtsbegeleiding & voedingsadvies maken of heb je vragen? Neem contact op met Lette.