Maria, 70 plus, voorheen onderwijsadviseur

Gedurende een aantal jaren kom ik met zekere regelmaat bij Lette om met haar hulp de ponden die er sluipenderwijs bijkomen weer weg te werken. De meerwaarde van de ondersteuning van Lette is haar deskundigheid in combinatie met haar formidabele mensenkennis. Ze stemt haar adviezen af op mijn specifieke behoeften en mogelijkheden. Lette legt accent op wat lukt, moedigt aan om door te zetten, om vol te houden. Er is altijd aanleiding voor een compliment. Verder is het altijd heel gezellig en ga ik na het consult opgewekt en vol goede voornemens weer huiswaarts.

Resultaat:10 kilo afgevallen!

Jochem, 40 jaar, jurist

Ik kwam bij Lette, omdat ik na vele mislukte pogingen om zelfstandig af te vallen op zoek was naar iemand die mij hierbij kon helpen. Ik zag er lang tegenop om hulp in te schakelen, omdat ik vreesde voor de gebruikelijke diëten waarbij je de rest van je leven quinoa moet eten en geen brood meer mag. Dat bleek gelukkig niet de werkwijze van Lette. Zij heeft mij geholpen met het aanpassen van mijn eetpatroon, waarbij ik kon blijven eten wat ik lekker vind en toch afviel. Ik ben ook bewuster geworden van hoe je gezond kan eten. Hierdoor ben ik in een jaar tijd bijna 18 kilo kwijtgeraakt en lukt het mij om mijn nieuwe eetpatroon voort te zetten en op gewicht te blijven. Haar enthousiasme bij een goed resultaat werkte ook motiverend. Lette is soms streng, maar wel rechtvaardig.

Nancy, 46 jaar, televisieproducent

Een jaar geleden ben ik begonnen aan wat ik dacht dat onmogelijk was. Ik zat vast in een jarenlang gevecht met mijzelf met twee keuzes: een crashdieet of ongegeneerd eten. Met behulp van Lette ben ik mij bewust geworden van mijn eetgedrag. Het resultaat: 30 kilo ballast letterlijk en figuurlijk minder te dragen. Wat doet voeding met je gevoel, hoe herken je je valkuilen, positief denken over jezelf, keuzes maken, balans zoeken en bovenal genieten van heerlijk eten. Deze pijlers zaten verstopt in mijzelf en heeft Lette met enorm veel geduld, humor en vasthoudendheid maar vooral zonder te oordelen in mij naar boven weten te halen. Er is altijd tegen mij gezegd over mijn gewicht: “Je hebt levenslang”. Dat klopt, maar deze opmerking heb ik nooit als positief ervaren. Tot nu want mijn gevoel van trots en overwinning mag van mij “levenslang” duren…

Inge, 34 jaar

Na mijn tweede zwangerschap was ik de extra kilo’s zat. Lette heeft mij laten inzien wat ik op een dag eet en hoeveel voedingsstoffen en calorieën daarin zitten. Ook heeft zij goede alternatieven gegeven voor dingen die ik lekker vind. Lette vraagt door in plaats van te vertellen hoe het allemaal zou moeten.

Phoebe, 19 jaar, HBO student

Vorig jaar kwam ik onzeker bij Lette om een knop om te zetten en dat is gelukt! Ik ben lichamelijk en mentaal een grote stap vooruit gegaan en daar ben ik Lette ontzettend dankbaar voor.

Annelies, 73 jaar, oud docent

Na mijn pensioen nam ik contact op met Lette om nu toch echt eens af te vallen. Dat is gelukt: ik weeg nu al een poos bijna 20 kilo minder dan voorheen. Reden: van eetstijl naar lifestyle-verandering! Behalve het feit dat ik anders ben gaan eten (veel goede tips van Lette!) ben ik ook veel meer bewust gaan bewegen en sporten ( o.a. bij spotcoach Karin). Mijn lifestyleverandering heeft mij een gezonder en gelukkiger mens gemaakt. Het begon met het eerste bezoek aan Lette; ik kom nog regelmatig bij haar voor adviezen.

Moeder van Steven (scholier van 17 jaar)

Lette was de meest perfecte steun voor Steven, echt zo fantastisch!Ik ben supertrots op hem en weet ook hoe wezenlijk Lettes bijdrage is geweest, haar aansluiting op hem en haar vriendelijkheid maar ook duidelijkheid. Zij heeft hem geleerd om keuzes te maken, nou, hoe goed wil een moeder het hebben… beter kan niet.

Maarten, 22 jaar

Lette is heel begripvol. Als het een week niet lukt, dan helpt ze je op zoek te gaan naar de reden daarvoor. Je kan je verhaal heel goed bij haar kwijt. Ze helpt je redelijke doelen te stellen voor een week, maand, 4 maanden of een jaar! Ik ben in de 3,5 jaar dat ik bij Lette ben, een half jaar niet gegaan. Toch heeft ze contact met mij gehouden en me teruggehaald! Inmiddels ben ik 35 kilo kwijtgeraakt en het afvallen gaat nog steeds door.

Miriam, 33 jaar, docent Engels

Samen met Lette kijk ik hoe ik een gezond voedingspatroon kan krijgen en behouden, zodat ik een voorbeeld kan zijn voor mijn zoontje. Lette motiveert me enorm om mijn doel voor ogen te houden en denkt altijd positief mee. Daardoor voel ik me heel erg op mijn gemak en is het heel prettig om mijn gewicht en voedingspatroon met Lette te bespreken.

Paula, 48 jaar, grafisch vormgever

Dank dank dank!
Vandaag stond ik weer zo blij op de weegschaal! Het is echt gelukt!
In nog geen 3 maanden ben ik 6 kilo kwijt en voel ik me veel gezonder.
En wat nog fijner is: ik heb geleerd hoe en wat ik wel en niet moet eten om dit zo te houden, de rest van mijn leven.
Dat was me echt nooit gelukt zonder jou.
Lette, nogmaals 1000 x bedankt!

Moeder van Daphne (12 jaar)

Dank je wel voor je begeleiding van Daphne. Daphne vindt het fijn om bij jou langs te gaan, blijkbaar weet je de juiste snaar te raken. En dat is dus een dik compliment voor jou. Ik ben hartstikke trots op haar, hoe ze dit doet, dat ze echt zelf verantwoordelijkheid neemt, met haar 12 jaar. En we overleggen steeds meer over wat we eten en proberen nieuwe dingen, wat ik ook leuk vind en wat voor mij ook goed is 😉.