gezond afvallen coach UtrechtWil je gezond afvallen met een coach in Utrecht? Dit kan je doen met hulp van een diƫtist of een gewichtsconsulent bijvoorbeeld. Want je wilt graag afslanken, maar ook gezond eten. Of je bent juist te mager en wilt van je ondergewicht af. Bij Goed in Vorm in Utrecht ben je hiervoor aan het juiste adres.

Bij Goed in Vorm begeleidt een gewichtsconsulent, al dan niet in combinatie met een sportcoach, je naar een gezond gewicht. Tijdens regelmatige individuele afspraken leer je je voedingspatroon aan te passen en bewust te kiezen. De adviezen zijn op jouw situatie afgestemd en altijd praktisch en haalbaar.

Iedereen die wil afvallen of juist aankomen kan wel wat hulp gebruiken. Vaak hebben mensen al van alles geprobeerd. Als gewichtsconsulent help ik je je eetpatroon te bekijken en aan te passen. Met een gezond gewicht voel je je fit en pas je de kleding weer die je graag draagt.

Misschien denk je dat je te zwaar of te licht bent, maar weet je dat helemaal niet zeker. Kom dan eerst eens vrijblijvend en kosteloos langs voor een check. Op basis daarvan kunnen we eventueel een afspraak maken voor een intake-gesprek.

Op de website van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) staat een overzicht van verzekeraars die de gewichtsconsulten bij Goed in Vorm gedeeltelijk of geheel vergoeden.

Gezond afvallen met een coach in Utrecht? Neem contact op met Lette.