Goed in Vorm-Voordorp

Vandaag de dag worden we overspoeld met boeken en informatie over voeding, gezond eten, afvallen. De ene hype volgt de andere op, eetgoeroes verdringen elkaar om te vertellen wat we juist wel of juist niet moeten eten om gezonder, gelukkiger, slanker te zijn. Gezond eten is opeens een DING geworden waarvan we denken dat het heel erg ingewikkeld is.

De enorme aandacht voor alles wat met voeding en afvallen te maken heeft is natuurlijk wel begrijpelijk. Door het overaanbod aan voedingsmiddelen, altijd en overal, zijn veel mensen zwaarder geworden dan ze willen zijn. Tegelijkertijd wordt steeds duidelijker hoe enorm belangrijk je gewicht is voor je welbevinden en voor je gezondheid op lange termijn.

Dus… je weet dat afvallen je op veel gebieden winst oplevert, je wilt het heel graag, maar… hoe dan? Koolhydraatarm? Crashen? Superfoods? Geen zuivel? Wagonladingen groente? Of…?

Tijd voor gezond verstand.

In essentie gaat het om het ontdekken van een eetpatroon dat bij jou past, zonder goeroes, zonder hypes. Een eetpatroon waarbij je je gezond voelt en energiek.

In haar praktijk “Goed in Vorm”, al 8 jaar gevestigd in de Chico Mendesstraat 18, begeleidt gewichtsconsulent Lette Doornbos cliënten op een heel persoonlijke manier; samen kijken welke aanpassingen wenselijk en blijvend haalbaar zijn om een fijn gewicht te bereiken, samen blij zijn met goed resultaat, samen de schouders eronder zetten als het even tegenzit. Lette begeleidt, inspireert en motiveert. Altijd voor de lange termijn, quick fix is geen fix.

Desgewenst kan er op dezelfde locatie wekelijks een half uur 1 op 1 gesport worden bij sportcoach Karin de Vries. Op maandagavond is er een loopgroep, een uur stevig wandelen met oefeningen tussendoor.

Loop eens binnen als je kennis wilt maken. De drempel is laag en de koffie is lekker.

Gewoon bellen of aanbellen.

Lette Doornbos
Chico Mendesstraat 18
3573 AT Utrecht
06-15656804
www.goedinvorm-voordorp.nl

Praktijk in de wijk