Ben je op zoek naar hulp bij afvallen en woon je in Utrecht? Als gewichtsconsulent help ik, Lette Doornbos, je graag om je gewichtsdoelen te bereiken en een gezonde levensstijl te ontwikkelen.

Iedereen die wil afvallen kan wel wat hulp gebruiken. Als gewichtsconsulent kan ik je helpen bij het aanpassen van je eetpatroon, het maken van gezonde keuzes en het vinden van een balans tussen gezond eten en bewegen. Het voordeel van werken met een gewichtsconsulent is dat je niet alleen begeleiding krijgt bij het afvallen, maar ook bij het behouden van een gezond gewicht op de lange termijn. Je krijgt persoonlijke aandacht en begeleiding bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl die bij je past.

We bepalen samen je doel en welke route je gaat nemen om dat doel te bereiken. We brengen je eetpatroon in kaart en passen dat, waar nodig, aan. Door middel van op maat gemaakt voedingsadvies begeleid ik je naar een gezond gewicht. Daardoor voel je je fit en pas je de kleding weer die je graag draagt!

  • Snoep je de hele dag door en lukt het je niet daarmee te stoppen?
  • Ben je altijd aan de lijn maar nog steeds of weer te zwaar?
  • Raak je je zwangerschapskilo’s niet meer kwijt?
  • Ben je in de overgang en kom je ineens aan terwijl je niet anders eet?
  • Pas je je broeken niet meer sinds je studeert en op jezelf woont?
  • Ben je zo druk dat je geen tijd hebt voor gezond eten en sporten?

Herken jij je in dit verhaal, zoek je hulp bij afvallen en woon je in Utrecht? Lees dan snel verder over hoe een traject bij Goed in Vorm – Voordorp eruit ziet of neem contact op voor meer informatie.

Ik begeleid ook kinderen die hulp nodig hebben bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl. Lees hier verder of neem contact op voor meer informatie.