Marieke

Als je net als ik geen zin hebt in de sportschool, maar wel uitgedaagd wilt worden, dan is Karin de ideale persoon voor jou. Doordat op afspraak wordt gewerkt, heb je een stok achter de deur en is het makkelijker om toch te gaan sporten. De lessen zelf zijn kort maar krachtig. Na elke les heb ik meer energie dan daarvoor en het is nog gezellig ook.

Rob, 65 jaar

Een vast punt in de week om met plezierige en persoonlijke begeleiding aan je conditie en je lijf te werken: dat vind ik het belangrijkste voordeel van Goed in Vorm. Karin tast rustig af wat je aan kunt en probeert je grenzen langzaam te verleggen. Allemaal in een heel plezierige sfeer. Geen massaliteit van de sportschool, geen ruimte voor ‘vandaag geen zin’, gewoon een leuke en nuttige afspraak in je agenda.

Annelies

Toen ik twee jaar geleden over de Veluwe fietste, merkte ik dat ik niet meer zo fit was als ik dacht te zijn. Ik kom nu al twee jaar lang iedere week bij Karin om een half uur met haar allerlei oefeningen te doen. Ik voel me iedere keer weer fit en vorige week merkte ik dat ik nu de bergjes op de Veluwe wel goed op kom!

Petra

Ik sport sinds ongeveer anderhalf jaar wekelijks bij Karin. Lange tijd sportte ik bij een sportschool, maar daar was de verleiding groot om niet te gaan. Bij Karin kan dat niet: je hebt een afspraak. Een goede stok achter de deur dus. Ook fijn is dat Karin met zo veel enthousiasme lesgeeft, dat ze dat vanzelf op je overdraagt; ook als je eens echt geen zin hebt. Ik voel me altijd fit als ik er vandaan kom. Echt een aanrader dus!