Gewichtsconsulent-in-Utrecht

Ik ben Lette Doornbos, gewichtsconsulent in Utrecht. Ik ben getrouwd en heb drie volwassen kinderen. Ik woon in de wijk Voordorp waar ik ook mijn praktijk heb.

In Voorburg ben ik opgegroeid waar ik een heerlijke tijd heb gehad op de basisschool en op het gymnasium. Vervolgens ben ik naar het conservatorium in Utrecht gegaan waar ik fluit heb gestudeerd.

Daarna ben ik volop aan het werk gegaan in de muziek. Aanvankelijk trad ik veel op en gaf ik les op verschillende muziekscholen. Later, inmiddels getrouwd en moeder, ben ik een eigen fluitschool begonnen: Fluitschool Papageno.

Na dit vele jaren met alle plezier gedaan te hebben, heb ik in 2009 het roer omgegooid en heb ik mij omgeschoold tot gewichtsconsulent. Om een eigen praktijk te kunnen starten heb ik een opleiding gevolgd bij Sonnevelt opleidingen in Utrecht.

Specialisaties:

Opleiding “Kind en voeding”
Opleiding “oplossingsgerichte therapie”
Opleiding “positieve psychologie”
Opleiding “ACT therapie” (Acceptance Commitment Therapie)

In mijn beroep als muziekdocent heb ik geleerd te luisteren, te motiveren, te stimuleren en te inspireren. Deze ervaringen kan ik goed gebruiken in mijn werk als gewichtsconsulent in Utrecht.

Iedereen die wil afvallen of juist aankomen kan wel wat hulp gebruiken. Als gewichtsconsulent help ik je graag. We bepalen samen je doel en welke route je gaat nemen om dat doel te bereiken. We brengen je eetpatroon in kaart en passen dat, waar nodig, aan.

Heb je vragen of kan ik iets voor je betekenen? Neem contact met mij op.