Sporten met begeleiding in Utrecht

‘Als je wilt afvallen, dan is het aanpassen van je eetpatroon de eerste én sporten-met-begeleiding-Utrechtbelangrijkste stap. Aanpassen wil hier zeggen: gezonder eten en minder eten. Daarnaast is bewegen goed voor je gezondheid en het helpt bij het afvallen. Maar als je hetzelfde blijft eten, zal je op de weegschaal minder snel resultaat zien. Je zult om af te vallen dus gezonder en minder eten met meer bewegen moeten combineren.

Beweging en sport helpt je gewicht op peil te houden en is goed voor je hart- en bloedvaten, botten en hersenen. Regelmatig bewegen verkleint het risico op tal van chronische ziekten zoals hart- en vaatziekten, botontkalking en depressie. Werken aan een goede conditie is dus zeker de moeite waard.’
Bron: Voedingscentrum

Sporten in de buurt

Sportief wandelen met Corenne Boeve

Sportief wandelen is duidelijk anders dan zomaar een stukje wandelen. De Wandelgroep bij Corenne of  ‘Power walking’ is voor iedereen die buiten aan zijn fitheid wil werken een ideale activiteit. De wandelgroep traint elke vrijdag in Utrecht en vertrekt vanaf Winkelcentrum de Gaard bij het standbeeld.

Vrijdagen van 9.00 – 10.00 uur
In deze groep met goede basisconditie staat het tempo en afstand voorop. De training wordt aangevuld met intensieve oefeningen voor kracht, lenigheid en balans.

Vrijdagen 10.00 – 11.00 uur
De tweede groep op vrijdag loopt een kortere route met oefeningen voor kracht, lenigheid en coördinatie.

De wandelgroepen trainen over de mooie routes in Utrecht. Ze lopen o.a. bij het Griftpark, De Berenkuil en een andere keer langs de ezeltjes van het moestuincomplex. Afhankelijk van het weer en het seizoen wordt elke keer een heerlijke training met bijpassende route bedacht.

Contactgegevens
www.corenneboeve.nl/wandelgroep

Interessante informatie over lopen: www.gewoongezondlopen.nl

Trainen bij LEF030

Vlakbij Goed in Vorm is een fantastische sportschool, LEF030. Hier wordt gesport door jong en oud. Er zijn groepslessen en er is e-gym. Professionele en persoonlijke begeleiding. Laagdrempelig, buitengewoon prettige sfeer.

Trainen bij “Fysiotherapie Lutmers”

Veel cliënten van “Goed in Vorm” trainen bij “Fysiotherapie Lutmers”

Medische training, kleine groepen, ongeveer 5 personen, deskundige en prettige begeleiding. Veel trainingsmomenten.

Contactgegevens
Eykmanlaan 433
3571JR Utrecht
Tel: 030-2715770
E-mail: info@lutmersfysiotherapie.nl
https://www.lutmersfysiotherapie.nl/